08-01-22 Tak&Band @ POBHert Seated

Tak&Band speelt zaterdagmiddag 08-01-2022 bij POBHert Seated in Het Hijgend Hert, Breda. Optredens vinden plaats in een semi-akoestische setting en het publiek zal al zittend hiervan genieten. Tak&Band is erbij…kom je ook?

*Update 28-11-2021*

3x is scheepsrecht! Toch? Nou ja, in ieder geval hebben we ons éérste goede voornemen voor 2022 al gemaakt: we gaan op herkansing voor POBHert Seated in het Hijgend Hert Breda. Tegelijk is dit het afscheidsconcert voor onze saxofonist Peter den Otter, die stopt bij Tak&Band.

08-01-2022 15:30u is de nieuwe datum en tijd! Het wordt dus een middagconcert.

*Update 13-11-2021*

Gezien de persconferentie van vrijdagavond 12-11-21 zal het geen verrassing zijn: het optreden vanavond gaat niet door. Zodra het weer kan gaan we een herkansing inplannen; 3x = scheepsrecht! (augustus 2021, november 2021, en…?).

Tot later. Blijf gezond. Groet van Tak & Band

Tak&Band was deze zomer al uitgenodigd om op te treden bij POBHert Seated. Dát was vanwege COVID-19 nog net te vroeg, maar de organisatie is inmiddels weer opgestart. Zaterdag 13 november zijn we van de partij!


POBHert Seated is sinds de zomer van 2020 het logische vervolg op de POBHert-avonden, en wordt georganiseerd door stichting Poporganisatie Breda (POB) en café Het Hijgend Hert. Optredens vinden plaats in een semi-akoestische setting en het publiek zal al zittend hiervan genieten.

WaarPOBHert Seated, cultuurcafé Het Hijgend Hert, Breda

Wanneer: zaterdagmiddag 08-01-22 vanaf 15:30

Zie ook: Facebook event Hert Live: Tak&Band. Laat je ook even weten dat je erbij bent?

Erbij zijn? 

*Update 28-11-2021: Het optreden is inmiddels opnieuw ingepland. Is 3x scheepsrecht? Toegang: let op de Covid-19 maatregelen zoals ze op dat moment gelden.

*Update 13-11-2021: Het optreden is wegens Covid-19 maatregelen geannuleerd. Zodra het weer kan, gaan we het opnieuw inplannen. Blijf gezond!

*Update 08-11-2021: De organisatie heeft besloten geen entree te vragen. Je kunt gewoon zaterdagavond binnenlopen, vol = vol. Qua corona wordt het geldende overheidsbeleid toegepast, QR code + identificatie.

Namens Tak&Band zijn aanwezig: Pieter, Mirjam, Kees, Koert, Peter en Hein (cajon).

POBHert Seated is een initiatief van POBsite Breda en Het Hijgend Hert. Poporganisatie Breda, afgekort tot POB, is een stichting die zich tot doel heeft gesteld het Bredase muziekklimaat naar een hoger plan te tillen. POB is de stille kracht op de achtergrond die faciliteert, programmeert of partijen bij elkaar brengt.

We hopen je in Breda te zien!

Auteur: koerthom

JoHo. Reizen. Muziekids. Breed wereldbeeld. Samenwerking. Respect. Muziek maken. Nuance. Spanje. Springsteen. Tolerantie. Hammond. Nieuwsgierig. OnCue. RTW Travel. Pleegzorg. Emigratie. Tak&Band.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: