Nieuws

Uitgelicht bericht

Geen virus houdt een muzikant tegen

Zo ook niet de muzikanten van Tak&Band Muziek maken is een essentie, iets wat je graag dagelijks doet. Dat is de kracht van muziek, die zit in ons bloed. 

Nieuwste berichten

New Song: Branded

Een jongen met kroeshaar vertelde op tv: ‘We kunnen maar beter niet hollend proberen de bus of trein te halen, want ze zien ons al gauw voor vluchtende dieven aan.’ Zo ontstond de song ‘Branded’. A boy with frizzy hair told on TV: ‘We better not run to catch the bus or train, because theyMeer lezen over “New Song: Branded”

New Song: Water Sweet Water

Begin jaren 70 bracht Pieters broer een sitar voor hem mee uit het verre India. Het was altijd Pieters wens die rinkelende klanken nog eens bij een lied te kunnen gebruiken. Bij ‘Water Sweet Water’ voegde het zich harmonisch samen met onder meer de warme backing vocals van Mirjam. Een heerlijk dromerige song. “Water SweetMeer lezen over “New Song: Water Sweet Water”

New Song: Silence In The City

Stilte in de stad. Een stilte op plekken waar je het niet meer zou verwachten, waar altijd de drukte overheerst en het geluid je gedachten bijna blokkeert. De sfeervolle saxofoonklanken in deze song zijn van Peter den Otter. “Silence In The City” is najaar 2020 opgenomen door Pieter Tak met Tak&Band en verschenen op de diverseMeer lezen over “New Song: Silence In The City”

New Song: Wanna Hold You

De nieuwste song van PieterTak&Band: Wanna Hold You! En alweer is accordeonist Kees Schoone van de -heerlijk swingende- partij! “Wanna Hold You” is in 2020 opgenomen door Pieter Tak met Tak&Band en verschenen op de diverse streamingdiensten. Songtekst Wanna Hold You – Pieter Tak I was always running scared of her dazzled by her eyesMeer lezen over “New Song: Wanna Hold You”

New Song: Today

Een brand new song gebaseerd op een oud gedicht van Nixon Waterman (1906). Ook al is de tekst dan al ruim een eeuw oud, de boodschap is tijdloos. Centrale vraag: “What have we done today? Accordeon: Kees Schoone. “Today” is in 2020 opgenomen door Pieter Tak met Tak&Band en verschenen op de diverse streamingdiensten. Songtekst Today – N.Meer lezen over “New Song: Today”

Nieuws op Instagram
Volg Tak&Band

Krijg nieuwe content direct in je mailbox.

%d bloggers liken dit: