Nieuws & Agenda

Altijd het laatste nieuws van de TakandBand in je mailbox? Abonneer je op de nieuwsbrief. TakandBand live zien? Direct naar de agenda.


Nieuwste berichten

Percussionist / drummer gezocht

TakandBand zoekt versterking van een percussionist/drummer. Heb je interesse in de muziekstijl van de band (100% eigen werk!) en beheers je je instrument best vaardig? Neem dan zeker contact op!

Lees meer

Talking Guitars #9: The Gurian

Het is een terugkerende rubriek op deze website: ‘Talking Guitars’. Pieter vertelt dit keer over zijn eerste ontmoeting met de ‘Gurian’ gitaar. Niet heel erg enthousiast over het instrument, vanwege de smalle hals en de toenmalige inhoud van zijn portemonnee, liet hij ‘m staan. Later, en met meer kennis over deze gitaar, werd ‘ie alsnog…

Lees meer

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

Eerder verschenen TakandBand nieuwsbrieven:


Aankomende optredens

27-10-24 Pieter & Mirjam @ BUUR Nijmegen

Zondagmiddag 27 oktober 2024 spelen Pieter en Mirjam bij BUUR in Nijmegen. Een plek in de wijk waar mensen elkaar ontmoeten, samen eten en waar activiteiten plaatsvinden…zoals een optreden van TakandBand! Kom je ook ont-moeten en genieten?

Lees meer

Nodig TakandBand uit voor jouw podium!

Heb je, of ken je, een podium waar TakandBand tot z’n recht zou komen? We horen graag van je! Een groot of kleiner theater, een kunsttentoonstelling, een muzikale dichtersmiddag, een tuinconcert, een vestzaktheater, een singer-songwriter event, een troubadourfestival, een theetuin: overal waar het publiek in staat wordt gesteld om écht naar de (boodschap van de)…

Lees meer